Bir başka WordPress sitesi

Askerdeki Sevgiliye Hediye Kutusu Hazırlama

askerdeki sevgiliye hediye kutusu hazırlama

Askerlik, belirli bir yaşa erişen her erkeğin zorunlu olarak yaptığı vatani bir görevdir. Askerin sevgilisi varsa bu durum görev oldukça özlem içermektedir. Bu nedenle sevgilisi askere giden kadınlar, sevgililerini mutlu etmek için askerdeki sevgiliye hediye kutusu hazırlama fikirlerini araştırmaktadır.

Askerdeki sevgiliye kutu hazırlamak oldukça iyi bir fikirdir. Zira erkeklerin askeri görevde özlemi yüksek olduğu kadar maddi durumu da normale kıyasla daha kötüdür. Sevgilinizin maddi ve manevi olarak yanında olduğunu belirtmenin en iyi yolu, askeriyeye hediye göndermek olacaktır.

Askere Hediye Fikirleri

Askere hediye fikirleri oldukça geniştir. Ancak askerdeki sevgilinize hediye göndermeden önce bazı hususlara dikkat etmeniz gerekmektedir. Zira askeriyelere her ürün geçirilememektedir. Bunun yanı sıra siyasi içerikli ürünler de askeriyeye geçirilmemektedir. Bu hususu göz önüne alarak hazırlayacağınız eşyalar, askeriyede herhangi bir sorun yaşanmasını engelleyecektir.

Askere hediye ne yollanır diye düşünen kadınlar, fikir edinmek amacıyla aşağıdaki başlıklara göz atabilmektedir. Bu noktada sevgilinizin zevklerini ve ihtiyaçlarını da baz alarak seçimler yapmanız onun daha mutlu olmasına vesile olacaktır.

1- Asker Kolisi

Asker kolisi hazırlama, askerdeki sevgiliye gönderilebilecek en iyi hediyeler arasında yer almaktadır. Zira askerlerin manevi ihtiyaçlarının yanı sıra maddi gereksinimleri de bulunmaktadır. Asker kolisi hazırlarken kutu içerisine koyabileceğiniz bazı ürünler aşağıdaki listede belirtilmektedir.

  • İç çamaşırı
  • Atıştırmalık yiyecekler
  • Fotoğraf
  • Tıraş seti
  • Dezenfektan
  • Şampuan ve duş jeli
  • Kitap
  • Aşk mektubu

Yukarıda belirtilen ürünleri tamamen fikir edinebilmeniz amacıyla oluşturulmuştur. Sevgilinizin ihtiyaçlarını karşılayacak ürünleri öğrenerek daha faydalı bir hediye kutusu hazırlayabilirsiniz. Bunun yanı sıra aşk mektubu, kitap ve fotoğraf gibi kişisel hediyeleri de kutuya ekleyerek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

2- Kişiye Özel Hediyeler

Kişiye özel hediyeler, her bireyi özel hissettirmektedir. Bu nedenle asker sevgiliye ne hediye alabilirim sorusuna verilebilecek yanıtlardan bir tanesi de kişiye özel hediyelerdir. Kişiye özel hediyeler sayesinde kendinizi sevgilinize hatırlatabilir ve onun özlem duygusunu azaltarak günlerin daha kolay geçmesini sağlayabilirsiniz. Kişiye özel hediye örnekleri aşağıda oluşturulan listede belirtilmektedir.

  • İsim soyisim yazılı matara
  • Fotoğraf baskılı çakmak
  • İsme özel matara ya da termos
  • İsim yazılı asker anı defteri ve kalem
  • Fotoğraf baskılı küçük yastık
  • Küçük fotoğraf albümü
  • Çiftlere özel olarak hazırlanan aşk masalı kitapları

3- Asker Temalı Hediyeler

Askere hediye ne alınır sorusunu yönelten bireylerin tercih edebileceği hediye seçeneklerinden bir tanesi de asker temalı hediyelerdir. Askerlik görevi, daha önce de belirtildiği gibi zorlu geçebilmektedir. Bu nedenle askerlik görevini yapan erkeğe değerli hissettirmek oldukça önemlidir.

Eğer sevgilinizin oldukça kutsal bir görev yaptığını hatırlatmak ve sayılı günü kaldığını fark ettirmek istiyorsanız, asker temalı ürünlere yönelebilirsiniz. Aşağıdaki listede asker temalı bazı hediye fikirleri belirtilmektedir.

  • Kamuflaj desenli anı defteri
  • “En büyük asker bizim asker” yazılı termos
  • Türk bayrağı baskılı ürünler
  • Asker çakmağı

4- Konsept Hediye Kutuları

Asker sevgiliye hediye hazırlama konusunda kararsız kalan ve ne hediye alacağını bilmeyen kadınların tercih edebileceği konsept hediye kutuları, asker temasıyla da hazırlanabilmektedir. Konsept hediye kutularını hazır olarak satın alabileceğiniz gibi kendiniz de yapabilirsiniz.

Konsept hediye kutularının içerisine kitap, ajanda, şafak sayar, fotoğraf albümü, fotoğraf baskılı yastık, aşk notları, çikolata gibi çeşitli ürünler koyarak askerlik görevini yapan sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.

5- Şafak Sayar

Her asker, görev esnasında ailesi ve sevgilisine kavuşacağı gün için can atmakta ve şafak saymaktadır. Askerler genellikle bir defterin üzerine geçirdiği günleri yazmakta ve kalan günlerini hesaplamaktadır. Askere hediye ne yollanır diye düşünüyorsanız, şafak sayar ürünlere göz atabilirsiniz.

Şafak sayar, pek çok farklı modelde üretilmekte ve askerlerin gün saymasını daha kolay hale getirmektedir. Üstelik bu hediyeyi sevgilisi olarak sizin almanız, size kavuşacağı günleri saymasına yardımcı olmanız anlamına gelmektedir. Bu nedenle şafak sayar ya da şafak hesaplama ürünleri oldukça büyük bir manevi değer taşımaktadır.

6- El Yapımı Hediyeler

Askerdeki sevgiliye ne hediye alabilirim sorusuna verilebilecek bir diğer yanıt ise el yapımı hediyelerdir. El yapımı hediyeler, maddiyattan ziyade manevi yöne ağırlık verdiğinizi belirtmektedir. Bu durum, askerde özlem duygusu yüksek olan sevgilinizin özel hissetmesine ve sizin ona verdiğiniz değeri daha iyi bir şekilde anlamasına yardımcı olacaktır.

El yapımı hediyeler, el becerisi olan ya da olmayan her birey tarafından yapılabilmektedir. Üstelik el yapımı hediyeleri tek başına gönderebileceğiniz gibi asker kolisi içerisine de yerleştirebilmeniz mümkündür. El yapımı hediye fikirleri için aşağıdaki listeye göz atabilir ve hazırlayacağınız hediye için fikir edinebilirsiniz.

  • Bir kavanozun içerisine sevgilinizin askerde geçireceği gün kadar küçük notlar hazırlayabilir ve her gün bir tane notu okumasını isteyebilirsiniz.
  • Boş bir defterin içerisine kendi fotoğraflarınızı ve sevgilinizin ailesiyle olan fotoğraflarını yapıştırabilir ve her bir sayfaya notlar yazarak kişisel fotoğraf albümünüzü oluşturabilirsiniz.
  • Askeriyede sorun yaratmayacak büyüklükte bir pano yapabilir ve notlar ekleyerek sevgilinizi mutlu edebilirsiniz.
  • İkinizin olduğu fotoğrafı karakalem olarak çizebilir ya da çizdirebilirsiniz. Daha sonra bir kutunun içerisine farklı hediyeler ve mektuplar ekleyerek sevgilinizi hem mutlu edebilir hem de şaşırtabilirsiniz.
  • Sevgilinizin aile ve arkadaşlarının her birinden onun için küçük notlar yazmasını isteyebilir ve toplu şekilde sevgilinize gönderebilirsiniz.

Yukarıda belirtilen el yapımı hediye seçenekleri manevi olarak paha biçilemez ürünler olacaktır. El emeğiniz ve ince düşüncenizle oluşturduğunuz hediyeler ile sevgilinizi şaşırtabilirsiniz.

Yukarıdaki başlıklarda belirtilen hediye fikirlerini kendiniz ve sevgilinize uygun olacak şekilde uyarlayarak pek çok farklı hediye gönderimi yapabilirsiniz. Askere hediye ne yollanır diye düşünenler, ilk olarak sevgililerinin ihtiyaçlarını da göz önünde bulundurmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir