Bir başka WordPress sitesi

Babama Hediye Ne Almalıyım?

Babama Hediye Ne Almalıyım

Babaya ne hediye alınır sadece kızlar ve oğullar tarafından değil, eşler tarafından da merak edilir. Özellikle yeni baba olan bir erkeğe ne alınabileceği her zaman soru işareti oluşturur. Burada öncelikle hediyelerin her erkeğe göre farklılaşacağı bilinmelidir.

Zira her insanın zevkleri farkı olacağı için, birinin sevdiğini diğeri sevmeyebilir. Dolayısıyla onun hobilerinden, sevdiği spordan ve kullandığı arabadan hareketle güzel bir hediye seçebilirsiniz. Buna ek olarak babanız için tercih edebileceğiniz bazı hediyeler,

  1. Hediye Kutusu,
  2. Fotoğraf Albümü,
  3. Biblo,
  4. Cüzdan,
  5. Kupa Bardaklar,
  6. Kahve Takımı,
  7. Kalem ve Çakmak,
  8. Araba Aksesuarları
  9. Termos Bardaklar
  10. El Yapımı Tablo

Gibidir. Böylece babanıza ona ne kadar değer verdiğinizi güzel bir şekilde gösterebilirsiniz.

1.      Hediye Kutusu

Babama ne hediye almalıyım birçok kişi tarafından merak edilir. En büyük nedeni ise erkeklere nasıl hediye seçileceğinin bilinmemesidir. Bu yönde ilk tercihiniz, farklı hediyelerden oluşan bir kutu hazırlamaktır. Bunun için iki seçeneğiniz vardır.

İlki babanızın sevdiği farklı şeyleri bir kutuya güzelce koyup paketlemedir. İkincisi ise hazır olanları almadır. Bunların içerisinde farklı şeyler olmakla beraber bazılarında cüzdan, clipper çakmak ve defter-kalem, bazılarında erkeklere özel kolonyalar, cam şişeler, mendil ve çoraplar yer almaktadır.

Bunları tek tek incelerseniz, babanızın en fazla hangisini seveceğini bulabilir, ona güzel bir babalar günü hediyesi verebilirsiniz.

2.      Fotoğraf Albümü

Babaya manevi hediye arasında her ne kadar klasik de olsa, bir fotoğraf albümü her zaman mutluluk ve duygusallık ile karşılanır. Eğer babanıza alıyorsanız doğumdan itibaren farklı fotoğrafları güzel bir albüme yerleştirerek sunabilirsiniz.

Şayet eşinize alıyorsanız beraber çekindiğiniz ilk fotoğrafınızdan başlayarak sevgi dolu bir albüm hazırlayarak sunabilirsiniz. Eğer kararsız kalıyorsanız ya da fazla maddi imkânınız yoksa fotoğraf albümleriyle babanıza duygu dolu dakikalar yaşatabilirsiniz.

3.      Biblo

Eğer babanızın sanata ve koleksiyonlara ilgisi varsa biblolar oldukça güzel bir seçenektir. Evin en güzel yerine koyarak ne kadar sevildiğini görebilir ve mutlu olabilir. Burada biblo onun sevdiği bir şeyden olabileceği gibi, özel olarak da tasarlanabilir.

Örneğin babanızın yanına kendinizi ekletirseniz, oldukça özgün ve daha önce görmediği bir hediye vererek, kalbine dokunabilirsiniz. İlk defa baba olacak birine hediye arıyorsanız ve ona bu mutlu haberi nasıl vereceğinizi düşünüyorsanız da oldukça güzel bir seçenektir. Eğer onu, kendinizi ve bir bebeği tasvir ettirirseniz, sevgi dolu dakikalar yaşayabilirsiniz.

4.      Cüzdan

Babaların en sevdiği hediyeler her erkeğe göre değişir. Bu nedenle net bir cevap vermek oldukça güçtür. Ancak cüzdanlar birçok erkek tarafından sevilmekte, büyük bir önem gösterilmektedir. Bir mağazaya giren erkeklerin çoğu ilgi çekici bir cüzdan olup olmadığına mutlaka bakar.

Eğer ona böyle bir hediye alırsanız oldukça mutlu edebilirsiniz. Farklı cüzdan türleri olduğu için öncelikle aralarından seçim yapmanız gerekir. Örneğin deri bir cüzdan oldukça ilgi çekici bulunur. Üzerine babanızın adını da yazdırırsanız uzun yıllar kullanabileceği ve yanından ayırmak istemeyeceği bir hediye verebilirsiniz.

5.      Kupa bardaklar

Babalar günü hediyesi olarak ne alınabilir birçok kişiyi zorlar. Bunun nedeni erkeklere hediye seçmenin, kadınlara göre daha zor olabildiğidir. Burada tercih edebileceğiniz bir diğer şey de kupa bardaktır.

Bunun için öncelikle farklı modeller ve renkler arasından tercih yapmanız gerekir. Daha da özelleştirmek için babanızın veya eşinizin adını yazarak, her kullandığında aklına gelebilirsiniz.

6.      Kahve takımı

Babaların en sevdiği hediyeler arasından bir diğer seçenek de kahve takımıdır. Eğer babanız kahveye düşkünse ona özel bir takım almak oldukça sevindiricidir. Ancak dikkat etmeniz gereken, aldığınız kahvenin sevdiği türde olmasıdır.

Kahve takımı içerisinde fincanlar da olduğu için buna dikkat etmeniz gerekir. Eğer onun sevdiği modellerden tercih ederseniz, her kahve içtiğinde aklına gelebilir ve onu mutlu edebilirsiniz.

7.      Kalem ve Çakmak

Eğer babanız yoğun olarak yazı yazıyorsa güzel bir kalem almak onu mutlu edebilir. Böylece gerek işte, gerekse normal bir günde aklına gelebilir, onu ne kadar sevdiğinizi hatırlatabilirsiniz. Eğer dikkat çekici bir model seçerseniz daha özgün olabilirsiniz. Bunların üzerine isim yazılması da mümkün olduğu için, sizin veya onun adını kazıtabilirsiniz.

Çakmaklar çoğu erkek tarafından kullanılır. Dolayısıyla hediye olarak oldukça güzel bir seçenektir. Babaya ne hediye alınır içerisinde de sayılabilir. Clipper ve Zippo çakmaklar oldukça popüler olduğu için bunlardan birini tercih edilebilir. Aldıktan sonra üzerine babanızın ismini yazdırabilir ve böylece paketleyebilirsiniz.

Bunlar yeniden dolum özelliğine sahip olduğu için uzun yıllar, sorunsuz bir biçimde kullanılabilir.

8.      Araba Aksesuarları

Babalar günü hediyesi için bir diğer seçenek de araba aksesuarlarıdır. Eğer arabanız varsa babanız bunu büyük bir sevgiyle karşılayabilir. Zira erkekler arabalarına her zaman büyük bir özen göstermekte, sık sık yeni aksesuarlar almaktadır.

Burada tercih edebileceğiniz geniş bir liste vardır ve herhangi biri alınabilir. Sonrasında güzel bir şekilde paketlerseniz unutulmayacak bir hediye verebilirsiniz.

9.      Termos Bardaklar

Babaların en sevdiği hediyeler arasında bir diğer seçenek de termos bardaklar sayılabilir. İçerisine konulan sıvıyı arzu edilen sıcaklıkta uzun süre saklayabilen bu ürünler oldukça pratiktir. İşten kampa, spordan günlük hayata kadar her yerde kullanılabilir.

Bu ürünler günümüzde farklı model ve renklerde yer almaktadır. Babanızın hangisini seveceğini düşünerek bir tane seçebilir, ardından üzerine onun adını yazdırabilirsiniz. Böylece onun yanında olmasanız bile aklından çıkmayabilirsiniz.

10. El Yapımı Tablo

Eğer el işinden anlıyorsanız ve çiziminize güveniyorsanız, babaya doğum günü hediyesi el yapımı olarak bir tablo hazırlayabilirsiniz. Buraya neyi resmedeceğiniz tamamen size kalmıştır. Böylece babanıza duygu dolu bir hediye sunabilir, uzun yıllar baş köşede saklamasını sağlayabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir