Bir başka WordPress sitesi

En İlginç 20 Yılbaşı Hediyesi-Yaratıcı Yılbaşı Hediye Fikirleri

yaratıcı yılbaşı hediye

İlginç yılbaşı hediyeleri, pek çok insan tarafından merak edilen hediye türlerinden bir tanesidir. Yılbaşı için hediye çekilişlerinde sevdiklerine oldukça farklı bir tasarıma sahip hediye almak isteyen kişiler, ne tür bir hediye alabilecekleri konusunda derinlemesine bir şekilde araştırma yaparak hediye seçeneklerini belirlemeye çalışmaktadır. Peki ama yaratıcı yılbaşı hediye fikirleri nelerdir?

İlginç Yılbaşı Hediyeleri

İlginç olarak nitelendirilebilecek pek çok hediye fikri bulunmakta olup bu seçeneklerden herhangi bir tanesi, yılbaşı için tercih edilebilmektedir. Bu bağlamda;

  • mesajlı harf çikolata
  • yeni yıl hediyesi
  • kolyeli hediye sepeti, özel esprili kapüşon vb. hediyeler tercih sebebi olabilmektedir.

Eğlenceli Yılbaşı Hediyeleri

Eğlenceli yılbaşı hediyeleri kapsamında farklı seçeneklerin ön plana çıktığını belirtmekte fayda bulunmaktadır. Özellikle eğlenceli ve neşeli insanlara eğlenceli hediyelerin alınabileceğini ifade etmek olanaklıdır. Fotoğraf baskılı esprili çorap, kişiye özel fotoğraf baskılı A4 puzzle, 2’li rakı kadehi seti; bu kapsamda yer alan hediyeler olarak karşımıza çıkmaktadır.

Tasarım Yılbaşı Hediyeleri

Tasarım yılbaşı hediyelerinin ön planda bulunduğunu belirtmek olanaklıdır. Özellikle yeni ve farklı hediyelerden hoşlanan insanlar, tasarım yılbaşı hediyeleri kapsamında yer alan hediye seçenekleri ile mutlu olabilir. Bu bağlamda farklı ve şık bir tasarıma sahip kıyafetler ya da objeler tercih edilebilir.

Objektif Görünümlü Kupa Bardak

Fotoğraf makinesinin objektifi görüntüsüne sahip olan objektif görünümlü kupa bardak, yılbaşında tercih edilebilecek hediye seçeneklerinden bir tanesidir. Özellikle fotoğraf çekmeyi seven insanlara bu tür bir hediye alınabilir.

Tava Şeklinde Duvar Saati

İlginç yılbaşı hediyesi kapsamında yer alan tava şeklinde duvar saati, yemek yapmayı seven insanlara alınabilecek oldukça özel hediye seçeneklerinden bir tanesidir.

Giyilebilir Kollu Polar Battaniye

Giyilebilir kollu polar battaniye, özellikle sıcak ortamları seven insanlar için alınabilecek özel ve ilginç hediyelerden bir tanesidir. Giyilebilir polar battaniye ile birlikte insanlar, kış aylarında herhangi bir battaniyeye ihtiyaç duymadan ısınma şansı elde edebilir.

Fotoğraf Baskılı Sihirli Yastık

Fotoğraf baskılı sihirli yastık, özellikle sevgililerin tercih edebileceği hediyeler kapsamına girmektedir. Bu bağlamda en güzel fotoğrafın bir yastık üzerine baskılanması ile oluşan hediye, oldukça eğlenceli hediye seçeneklerinden bir tanesidir.

Büyük Anı Kitabı

Büyük anı kitabı, yine sevgililer tarafından tercih edilebilecek hediye türlerinden bir tanesi olarak karşımıza çıkmaktadır. Eğlenceli yılbaşı hediyesi kapsamında yer alan büyük anı kitabı ile özel anıların unutulmamasını olanaklı hale getirebilirsiniz.

Yazılı Ödül Kupası

Sevdiğiniz insanların ne kadar önemli olduklarını onlara göstermek istiyorsanız eğer yazılı ödül kupası ile onların en arkadaş, sevgili, anne / baba olduklarını kanıtlayabilirsiniz.

Aşk Kavanozu

Aşk kavanozu, içerisinde güzel sözlerin bulunduğu özel bir kavanozdur. Sevdiğiniz insanı mutlu etmek ve onun çok değerli olduğunu belirtmek istiyorsanız eğer tasarım yılbaşı hediyesi kapsamında aşk kavanozu hediye edebilirsiniz.

Ahşap Posta Kartı

Posta kartları, nostaljik ürünlerden bir tanesidir. Sevdiğiniz insanın mutlu olmasını istiyorsanız eğer ona ahşap posta kartı alarak mektup kültürünü tekrar gün yüzüne çıkarabilirsiniz. Üstelik ahşap posta kartına sevdiğiniz için özel bir söz yazdırmanız da mümkün!

Parlayan Kamasutra Zarlar

Oyun oynamayı seven kişiler için zar oldukça önemli bir malzemedir. Bu nedenle parlayan kamasutra zarlar ile sevdiklerinizi mutlu edebilir ve onların yeni yıla istediği hediye ile girmesini olanaklı hale getirebilirsiniz.

Sıcak Çoraplar

Eğlenceli yılbaşı hediyeleri kapsamında yer alan sıcak çoraplar, kış aylarında çok fazla üşüyen insanlara hediye edilebilen en güzel hediyelerden bir tanesidir.

Aşk Tapusu

Aşkların tapu ile belgelenmesini olanaklı hale getiren aşk tapusu, sevgililerin tercih edebileceği en özel hediye seçeneklerinden bir tanesi olarak ön plana çıkmaktadır.

Aşk Dolu Kavanoz

Aşk dolu kavanoz, sevilen insan tarafından istenilen şekerlemelerin bulunduğu özel kavanozlardan bir tanesidir. Sizler de sevdiklerinizi ucuz yılbaşı hediyesi dahilinde özel bir hediye ile mutlu etmek istiyorsanız eğer aşk dolu kavanoz alabilirsiniz.

Gümüş Kolye

Gümüş kolye, yılbaşı hediyelerinin vazgeçilmezlerinden bir tanesidir ve bu hediye ile birlikte kadınlar, kendilerini oldukça mutlu hissetmektedir.

Kişiye Özel Karikatür Tasarımlı Yastık

Kişiye özel karikatür tasarımlı yastık, eğlenceli yılbaşı hediyesi kapsamında yer alan hediyelerden bir tanesidir ve bu hediye ile karikatür seven ya da mizahi ögelerden hoşlanan insanlar mutlu olabilir.

İsme Özel French Pressli Çelik Termos

İsme özel french pressli çelik termos, kişisel hediyeler kapsamında yer almakta olup bu hediye ile kahve ya da çay seven insanlar, isimlerinin yazılı olduğu çelik termos ile çay / kahve içme şansı elde edebilmektedir.

İsme Özel Duvar Anahtarlığı

Tasarım yılbaşı hediyesinin kapsamında yer alan isme özel duvar anahtarlığı, evlerin vazgeçilmez ürünlerinden bir tanesidir. İş arkadaşına yılbaşı hediyesi kapsamında yer alan bu hediye, iş yeri yılbaşı çekilişlerinde tercih edilebilmektedir.

Özel Tasarımlı LED Lamba

Ekibe yılbaşı hediyesi kapsamında değerlendirilebilen özel tasarımlı LED lamba, özellikle geceleri kitap okumayı seven insanlar için oldukça özel hediyelerden bir tanesidir. Farklı tasarımlara sahip LED lambalar, son dönemlerde ilgiyi üzerine çekmekte ve pek çok insan tarafından tercih edilmektedir.

Yukarıdaki gibi sıralanabilen hediye seçeneklerinden herhangi bir tanesi yılbaşı çekilişleri için değerlendirilebilmektedir. Bu bağlamda sizler de sevdiklerinize farklı ve tasarım harikası hediye seçeneklerinden herhangi bir tanesini alabilir, bu sayede onların mutlu olmasını sağlayabilirsiniz. Her biri oldukça özel ve eğlenceli olan bu hediyeler, yılbaşlarının çok özel bir şekilde geçmesini ve insanların mutlu olmasını olanaklı hale getirmekte olup pek çok kişi, yukarıdaki hediyelerden herhangi bir tanesini seçerek sevdiklerinin yüzlerinin gülmesini ve onların mutlu olmalarını olanaklı hale getirmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir