Bir başka WordPress sitesi

Erkeğe Ev Hediyesi Ne Alınır? Erkek Arkadaşa Ev Hediyesi Fikirleri

erkeğe ev hediyesi

Bir erkeğe ev hediyesi nasıl alınır genellikle sevgiler arasında sıkça merak edilir. Özellikle yeni bir eve geçilmişse neler alınabileceği her zaman zihinleri meşgul eder. Eğer karar veremiyorsanız, bazı seçenekleriz şu şekildedir;

  1. Özgün Bardak Altlıkları
  2. Tasarımlı Tavlalar
  3. Aşçı Önlükleri
  4. Tablolar
  5. Tasarımlı Ajandalar
  6. LED Lambalar
  7. Tasarımlı Çelik Termoslar
  8. Baskılı Kupa Bardaklar
  9. Çizimler
  10. Biblolar

Ancak burada hatırlamanız gereken hediyenin gideceği erkeğin karakteridir. Eğer bunu düşünmeden götürürseniz, hiçbir zaman kullanılmaması muhtemeldir. Dolayısıyla sevdiği ve sevmediği şeyler düşünülerek, buna göre bir karar verilmeli ardından da uygun hediyeler seçilmelidir.

1.      Özgün Bardak Altlıkları

Ev hediyesi ne alınır için bardak altlıkları en klasik tavsiyeler arasınadır. Bununla beraber ihtiyaçlarından hiçbir şey kaybetmez. Zira masanın veya sehpanın ıslanmaması için bunlar en işlevsel gereksinimdir. Bir misafir geldiğinde daha şık bir ev ortamı için de önemli detaylar arasındadır.

Piyasada bu yönde çok sayıda seçenek bulmanız mümkündür. Özel tasarımlı olanları mevcut olup bunları alarak bir fark oluşturabilirsiniz. Bu tür ürünler üzerine baskı yapan işletmeler de olduğu için normal bir altlık alarak da çözüm bulabilirsiniz. Burada tercih tamamen size aittir.

2.      Tasarımlı Tavlalar

Her ne kadar kullanışlı ev hediyeleri arasında olmasa da, tavla da bir erkeğe alabileceğiniz ev hediyeleri arasındadır. Bu oyun günümüzde arkadaşlar arasında en çok oynananlardan biridir. Özellikle erkekler arasında oldukça yaygındır.

Erkek arkadaşınızın evine zaman zaman hemcinsi olan misafirleri geleceği için, böylece onlarla güzel vakit geçirebilir. Burada tek yapmanız gereken sipariş vermedir. Ardından hediyenizi sunmadan önce üzerine baskı yaptırabilir, yazı yazdırabilirsiniz.

3.      Aşçı Önlükleri

Eğer erkek arkadaşınızın evde tek başına kalıyorsa, bunun anlamı yemekleri de onun yapacağıdır. Bilindiği üzere yemek yapma esnasında istenmeyen kazalar çoğu zaman olur. Böylece elbiseler de kirlenir.

Şayet erkeğe kullanışlı ev hediyeleri arıyorsanız, seçenekleriniz arasında birisi de aşçı önlüğüdür. Böylece yemek yaparken elbiselerini de koruyabilir. Eğer kullanılmayacağını düşünüyorsanız bu oldukça yanlıştır. Zira temiz bir elbiseyi küçük bir yemek lekesi nedeniyle tekrar yıkamaktansa, hediyenizi kullanmak bir süre sonra erkeklere de mantıklı gelecektir.

Burada tercih edebileceğiniz birçok seçenek vardır. Eğer özgün bir hediye olsun istiyorsanız, baskı yaptırmanız da mümkündür. Buna isim yazdırma da dâhildir. Yalnızca alırken sadece estetik değil, işlevsel olduğundan da emin olmanız gerekir.

4.      Tablolar

Yeni eve taşınan birine ne hediye alınır için bir diğer seçenek de tablodur. Böylece evler daha estetik ve ilgi çekici hale gelebilir. Bu erkekler için de geçerli bir durumdur. Ancak seçeceğiniz tablo, süsleyeceği ev sahibinin zevklerine uygun olmalıdır. Zira hiçbir insan sevmediği bir şeyi her gün görmek istemez.

Eğer sevgiliniz için alıyorsanız, bunun yerine birbirinize ait özel baskılar yaptırabilir, böylece ona her zaman yanında olduğunuzu romantik bir şekilde hissettirebilirsiniz.

5.      Tasarımlı Ajandalar

Ajandalar evlerde en kullanışlı seçenekler arasındadır. Zira ev de yaşayan bir öğrenci yoksa neye not tutulacağı bir problem olabilir. Ajandalar da burada devreye girer. Eğer güzel bir tercih yaparsanız işlevsel bir hediyedir.

Burada tercih edebileceğiniz iki seçenek vardır. Bunların ilki mevcut bir baskılı ürünü almaktır. İkincisi ise sade bir tane temin ederek, baskı hizmetleri veren bir yere tasarım yaptırmanızdır. Eğer dışarıda da kullanmasını istiyorsanız, tasarım buna engel olmamalıdır. Bekâr arkadaşa ev hediyesi için de oldukça güzel bir tercihtir.

6.      LED Lambalar

Geceleri ışıklandırma oldukça büyük bir sorundur. Zira gece çalışmalarında odanın tamamen aydınlatılması birçok kişiyi rahatsız eder. Üstelik genel aydınlatma verdiği için çalışılan yeri verimsiz ışıklandırabilir.

Bu noktada da LED masa lambaları girer. Bir erkeğe ev hediyesi ne alınır sorusu için oldukça işlevseldir. Böylece çok kısmi ancak etkili bir aydınlatma ile daha verimli çalışabilir. Daha az elektrik kullandığı için masrafı da düşüktür.

7.      Tasarımlı Çelik Termoslar

Ev hediyesi ne alınır için bir diğer seçeneğiniz de çelik termoslardır. Bilindiği üzere bu ürünler içerisine koyulan sıvıyı, aynı sıcaklıkta muhafaza etmek için kullanılır. Bununla beraber süre her ürün de farklılaşır. Bunun nedeni ise imalattan kaynaklıdır. Dolayısıyla acele bir tane almadan farklı seçenekleri incelemek gerekir.

Böylece kişiler evlerinde tekrar çay, kahve veya soğuk içecek doldurmadan uzun saatler boyunca aynı ısıda tüketebilir. Bunlar ev dışında işte bile kullanıldığı için oldukça işlevsel yapıları vardır. Üzerine hediyenin gideceği kişinin ismini yazdırabilir, böylece daha özel bir hale de getirebilirsiniz.

8.      Baskılı Kupa Bardaklar

Kullanışlı ev hediyeleri arasında bir diğer madde de baskılı kupa bardaklardır. Bu tür eşyalar evde en sık kullanılanlar arasındadır. Birçok kişi kendine özel bir kupası olmasını ister. Eğer bir hediye istiyor ancak karar veremiyorsanız, tercih edebileceğiniz güzel bir üründür.

Ancak almak için iki seçenek vardır. Bunlardan ilki hazır baskılı olanı almadır. Eğer güzel bir tasarım görememişseniz dikkat çarpıcı ancak sade bir model seçerek, istediğiniz baskıyı ve ismi yazdırmanız da mümkündür.

9.      Çizimler

Eğer resimden anlıyorsanız ve hediyenin gideceği erkek sizin için özelse, kendi elinizden çıkma bir çizim romantik ve güzel bir seçenektir. Burada neyi konu alacağınız tamamen sizin hayal dünyanız ile sınırlıdır. Böylece onun evini güzel bir şekilde süsleyebilir, kendinizi asla unutturmayabilirsiniz.

10. Biblolar

İlginç ev hediyeleri arasında bir diğer seçenek de biblolardır. Bunlar özel şekilde tasarlandığı için her biri kişiye aittir. Böylece hediyenin gideceği evi süsleyebilirsiniz. Ancak tercih ettiğiniz tasarım, kişinin zevkleriyle de uygun olmalıdır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir