Bir başka WordPress sitesi

Hemşireler Günü’ne Özel 10 Harika Hediye

Hemşireler Günü’ne özel 10 harika hediye

Her meslek grubunda olduğu gibi hemşireler de için oldukça değerli bir mesleğe sahiptir. Özellikle de günümüz şartlarında insanlar için oldukça büyük emek veren sağlıkçılardan olan hemşireler, oldukça önemlidirler. Oldukça sabır ve merhamet gerektiren bir meslek grubu olan hemşireler, zor bir mesleği yaparlar. Hastalar ile ilgilenmek ve doktora yardımcı olmak gibi pek çok önemli ve zor işleri yerine getiren hemşireler için özel bir gün bulunmaktadır. Hemen hemen her mesleğin kutlandığı özel bir gün vardır. Bu günlerde kişiler, mesleklerinden dolayı onurlandırılmak üzere böyle özel bir güne sahiptirler. Buna bağlı olarak, hemşire yakınları bu özel gün için hediye araştırmaktadırlar. Hemşireler Günü’ne özel 10 hediye olarak bir takım hediyeler belirlenmiştir.

Hemşireler Günü Ne Zaman?

Sağlık sektöründe oldukça etkili bir rol üstlenen hemşireler, toplumun sağlık ihtiyacı sırasında en çok hizmet eden sağlık personelleri arasında yer alırlar. Buna bağlı olarak, bu mesleğe mensup kişileri onurlandırmak adına her yıl Hemşireler Günü’nde kutlama yapılır. Hemşireler Günü her yıl 12 Mayıs’ta kutlanır.

Hemşireler Günü için 12 Mayıs’ın belirlenmesinin sebebi ise, modern hemşireliğin kurucusu ve kırım savaşı sırasında eğitim alan hemşirelerin yönetici olan Florence Nightingale’in doğum günü olmasıdır. Bu özel günün tarihi, yine bir hemşireye ithafen belirlenmiştir. Hemşire yakınları hemşire hediyeleri için bu tarihi merak etmektedirler. 12 Mayıs’ın Hemşireler Günü olduğunu öğrenen hemşire yakınları, Hemşireler Günü’ne özel 10 harika hediye konusunda araştırma yapmaktadırlar.

10 Hemşireler Günü Hediyesi

Hemşireler gününün yaklaşmasıyla pek çok hemşire yakını hemşireler günü için hediye arayışına girmişlerdir. Bu meslek grubu için pek çok eğlenceli hediyeler yer almaktadır. Gerek hemşire yakınları gerekse pek çok diğer insan, hemşirelerin bu özverili çalışmaları ve emekleri için bu özel günde bir hediye alarak teşekkür edebilme fırsatı yakaladılar. Buna bağlı olarak, Hemşireler Günü’ne özel 10 hediye şu şekilde belirtilir;

  • Kişiye özel kristal USB bellek: Bu özel günde ihtiyaç duyulabilecek bir hediye almak, hemşireleri oldukça mutlu edecek bir hediye seçeneği olacaktır. İş yoğunluğu sırasında, ihtiyaç duyacakları dosyaları pratik bir şekilde yanlarında taşıyabileceklerdir.
  • Doktor ışık kaynağı kalem: Hem yazı yazılabilen hem de diğer tarafıyla ışık olarak kullanılabilen bu kalem oldukça kullanışlı ve şık bir hediye olacaktır. Aynı zaman bu özellikleri ile hemşireler için avantajlı bir hediyedir.
  • Kişiye özel mesajlı çikolata: Hemşireler Günü için özel bir mesajla çikolata hediye etmek çok tatlı olan hediyelerin başında yer almaktadır. Bu hediye ile mutlu olmayacak herhangi bir hemşire yoktur.
  • Kişiye özel mesajlı harf çikolata: Kişiye özel olarak yazılan mesajıyla yine tatlı bir hediyen olan çikolata ile hemşireler kendilerini özel hissedeceklerdir.
  • Tıp sembollü gümüş kolye: Hemşireler Günü’nde yaptıkları mesleğin sembolünü taşıyan bir hediye almak, bu özel günü oldukça anlamlı bir hale getirecektir. Bu hediye ile onların ne kadar kutsal bir iş yaptıklarını anladığınızı da belli etmiş olabilirsiniz.
  • Silinebilir kalemli haftalık planlayıcı: Oldukça yoğun bir iş sürecine sahip olduklarından dolayı Hemşireler Günü için hemşirelere haftalık planlayıcı almak, onların planlı bir şekilde çalışmalarında etkili bir hediye olacaktır.
  • Korona avcısı esprili karikatür kupa: Günümüz şartlarında hem çok yoğun çalışıp hem de stresli olmak tüm sağlık çalışanlarının da olduğu gibi hemşireleri de çok yormuştur. Riskli bir dönemde çalışıyor olmaları gergin olmalarına sebep olur. Hemşireler Günü için esprili bir hediye almak onları hem neşelendirecek hem de biraz da olsa kendilerine gelmelerine sebep olacaktır.
  • Renkli esprili çorap: Hem erkek hem de kadın hemşireler için üretilen ve esprili baskıları ile oldukça tatlı bir hediye olacak olan çoraplar, Hemşireler Günü için verilecek güzel hediyeler arasında yer alır.
  • Sukulent: Çiçekler herkesin üzerinde olumlu bir etki bırakır. Oldukça zarif ve şık bir hediye olan sukulent de Hemşireler Günü için verilebilecek en hoş hediyelerden birisi olabilir.
  • Hemşirelere özel kupa sunum seti: Uzun saatler boyunca çalışan hemşireler, dinlenmek için ara verdiklerinde kendilerine özel olarak yapılmış kupalarda çay ya da kahve keyfi yapabilirler. Bu durumda, kupa seti hemşireler Günü için oldukça güzel bir hediye olabilir. Hemşireler Günü’ne 10 özel hediye bu şekilde belirtilmiştir.

Hemşireler Günü İçin Diğer Hediye Seçenekleri

Hemşireler Günü hediyeleri için, Hemşireler Günü’ne 10 özel hediye belirtilmesinin yanı sıra, hemşirelerin kullanabileceği onlara özel baskılanmış hediyelerde yer almaktadır. Bu özel gün için ekstra fikirler arayan kişiler için hemşire hediyeleri şu şekilde belirtilir;

  • Şırınga kalem: Hemşire denilince akla gelen ilk materyallerden biri şırıngadır. Artık tamamen hemşirelik mesleği ile bütünleşmiştir. Bu yüzden Hemşireler Günü için alınacak hediyelerin başında şırınga ile yapılmış tüm objeler yer alır. Şırınga kalem de bu özel gün için hem esprili hem oldukça kullanışlı bir hediye olabilir.
  • Hemşirelere özel masa saati: Saatlerinin çoğunu hastanede hastalar ile ya da hemşire odalarında çalışarak geçiren hemşirelerin ihtiyaç duyabileceği hediyeler arasında yer alabilir.
  • Hemşire biblosu: Esprili bir hediye olan hemşire biblosu da bu özel gün için verilebilecek en tatlı hediyelerden birisi olabilir.
  • Kişiye özel termos: Gün boyunca yoğun bir tempo ile çalışan hemşirelerin ellerinin altında her an hazır olup içebilecekleri bir içeceğin olması oldukça önemlidir. Bu yüzden, çay ya da kahvelerini sıcak tutacak bir termos bu özel gün için güzel bir hediye olabilir.
  • Hemşirelere özel kutu kalemlik: Hemşirelerin çalışırken sıklıkla kullandıkları kalemleri koymak için hemşire baskılı kalem kutusu güzel hediyelerden biri olabilir.
  • Hemşirelere özel butik kurabiye: Yine tatlı hediyeler en biri olan bu kurabiyeler ile bir hemşire sepeti hazırlanabilir. Hemşireler Günü’ne 10 özel hediye belirtilmesinin yanı sıra bu hediyeler de alınabilir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir