Bir başka WordPress sitesi

Ablaya Alınabilecek Hediye Önerileri

Ablaya alınabilecek hediye önerileri neler

Ablaya alınabilecek hediye önerileri neler? Ablalar her kardeşin hayatında önemli bir yere sahiptir. Bazen kardeş ve abla, bazen de anne rolüyle yardım eder. Bu nedenle büyük bir hakları da vardır. Peki, ablanızı mutlu etmek, onu ne kadar sevdiğinizi göstermek istiyorsanız neler alabilirsiniz?

Bu konu birçok kardeş tarafından bilinmezlik ile karşılanır. Her ne kadar arkadaş ve sevgiliye neler alınabileceği bilinse de, ablalara ne tercih edilebileceği büyük bir soru işaretidir. Burada tercih edebileceğiniz bazı hediyeler şöyle sayılabilir;

  1. Kadın Bakım Ürünleri
  2. Kitap Hazırlamak
  3. Ona Özel Defter & Kalem & Ayraç
  4. Özel Tablolar
  5. Kupa Bardak & Kahve Makineleri
  6. Giyim Ürünleri

Böylece onu ne kadar sevdiğinizi zarif bir şekilde gösterebilirsiniz.

1.      Kadın Bakım Ürünleri

Ablalara doğum günü hediyesi ne alabilirim diyorsanız, ilk seçeneğiniz kadın bakım ürünleridir. Her kadın kişisel bakımına özen gösterir. Bu cilt ürünlerinden, saça kadar zengin bir kategoriye sahiptir. Eğer onun kullandığını görerek mutlu olmak istiyorsanız, bakım ürünleriyle onu sevindirebilirsiniz.

Peki, bu konuda neler alabilirsiniz? Bu konuda el, yüz, cilt ya da saç bakım gibi farklı kategoriler vardır. Bu nedenle hangisini alacağınız sizin tercihinizdir. Yalnızca ablanızın cilt türünü bilmeniz gerekir. Aksi halde uyumsuzsa ablanız onu asla kullanmayacaktır. Zira istenmeyen reaksiyonları kimse istemez.

Bunu öğrenmek için iki seçenek vardır. İlki doğrudan kendisine sormadır. Eğer sürpriz yapmak istiyorsanız, hazırda kullandığı bakım ürünlerine de bakabilirsiniz. Bunlar kendi cilt türüne göre olacağı için aynısı almak doğru olabilir. Tabi bu noktada yanlışlıkla annenizin bakım için kullandığı malzemelere bakmamanız gerekir.

Zira anne ile kızının cilt türünün, aynı olacağına dair bir kural bulunmaz.

2.      Kitap Hazırlamak

Eğer daha özel düşünüyorsanız ve ablaya manevi hediye almak istiyorsanız bir kitap hazırlayabilirsiniz. Vaktiniz yoksa da tercih edebileceğiniz güzel bir seçenektir. Bunun için tek yapmanız gereken güzel tasarımı olan bir defter almadır.

Daha spesifik düşünceleriniz varsa ablaya doğum günü hediyesi el yapımı olarak defter de yapabilirsiniz. Bunun için gerekli malzemeler şöyledir;

  1. Kâğıtlar
  2. Tutkal
  3. Kalemler
  4. Boyalar

Peki, yapmaya nasıl başlayabilirsiniz? Burada öncelikle kâğıtları istediğiniz defter ölçüsünde kesmeniz gerekir. Ardından hepsini üst üste yerleştirerek, tutkal ile taşırmadan ve fazla sıkmadan birleştirilir. Kuruduğundan emin olduktan sonra boyalar ve kalemler yardımıyla tasarım yapılır.

Eğer kartondan bir kapağı olsun istiyorsanız kağıtlar yapışınca üzerine uygun bir mukavva da ekleyebilirsiniz. Ancak burada kalınlık çok olmamalı, yapışmayı önlememelidir. Ardından el işi kâğıdı ile kartonu renklendirebilirsiniz.

Bu işlemler sonrasında yalnızca defteri açarak, birbirinden güzel ve özel sevgi sözler yazmak kalır. Onu ne kadar sevdiğinizi, neden sevdiğinizi, sizin için neler yaptığını ekleyebilir, böylece onu mutlu edebilirsiniz.

3.      Özel Defter & Kalem & Ayraç

Ablaya alınabilecek hediye önerileri arasında bir diğer seçenek de defter, kalem ve ayraçtır. Böylece okuduğu yeri unutmamasını sağlayabilir, defter ve kalem ile notlar tutmasını sağlayabilirsiniz. Özel tasarımlı seçenekleri kullanabilir veya kendi tasarımınızı yapabilirsiniz.

Eğer ablanızın zevklerinden hareket ederseniz, hangi model ve tasarımın hoşuna gideceğini kolayca keşfedebilirsiniz. Ardından güzel bir şekilde paketleyerek sürpriz yapabilirsiniz.

4.      Özel Tablolar

Abla olma hediyesi arıyorsanız, daha özel düşünebilirsiniz. Bunun en güzel hali tüm aileyi tek bir tabloda birleştirmedir. Eğer ailenizin yeni üyesini de aranıza alarak bir fotoğraf çektirip, tablo halinde çerçeveletirseniz oldukça mutlu edebilirsiniz.

Eğer doğum günü hediyesi istiyorsanız yine tercih etmeniz mümkündür. Burada ister onu tek başına resmettirebilir, isterseniz ikinizi beraber gösterebilirsiniz. Eğer resim yapmadan anlıyorsanız tuvali alarak kendiniz bir şaheser ortaya çıkarabilirsiniz.

Böylece ablanız onu yıllar boyunca saklayarak ne kadar sevildiğini hatırlayabilir ve sizi düşünebilir.

5.      Kupa Bardak & Kahve Makineleri

Kupa bardak ve kahve makineleri ablalara doğum günü hediyesi birçok kişiye alınabilir. Üzerine tasarım yaptırabilir, ablanız için özel yazılar ekletebilirsiniz. Onun seveceği bir kupa modeli seçmek bunun için yeterlidir. Bununla ilgili olarak termos bardaklar da tercih edilebilir. Ancak hızlı bir seçim yapmadan önce araştırmak da gerekir. Zira piyasadaki her ürün, sıvıyı aynı süre boyunca sıcak ve soğuk tutmaz.

Daha işlevsel olmasını ve uzun süre kullanılmasını istiyorsanız, farklı ürünleri karşılaştırarak tercih edebilirsiniz. Üzerine isim yazdırarak sürpriz yapabilirsiniz. Bu ürünler dışarıda iş ve okul da dâhil kullanıldığı için oldukça kullanışlıdır.

Eğer ablanızın kahve ile arası iyiyse ve onu daha çok mutlu etmek istiyorsanız, bu makinelerden almanız da mümkündür. Böylece kahveyi daha pratik yapabilir, ne zaman isterse o zaman içebilir. Özellikle gece ders yapması veya çalışması gerekiyorsa oldukça mantıklı ve pratik bir hediyedir.

6.      Giyim Ürünleri

Ablaya alınabilecek hediye önerileri arasında bir diğer madde de giyim ürünleridir. Bunun için önce ablanızın bedenini bilmeniz şarttır. Bunun için genellikle tek çözüm kendisine sormadır. Zira giysilerin etiketleri çıkartılmış veya ablanız artık onu giymiyor olabilir.

Peki, ona giyim ürünü ne alabilirsiniz? Bu oldukça karmaşık bir sorudur. Zira alınan bir şeyin sevilmemesi ihtimali her zaman vardır. Eğer bununla karşılaşmak istemiyorsanız ve ablanızın üzerinde görmeyi düşünüyorsanız en pratik çözüm mevcut giysilerini incelemedir. Nitekim onlar zevkine göre olduğu için, tercih benzerlerini almak doğru olabilir.

Bu maddeye ayakkabılar da dâhildir. Ablanızın ayakkabı numarasını sormanız dâhi gerekmez. Zira ayakkabılarının altına bakarsanız, ne giydiğini hemen çözebilirsiniz. Ancak burada değiştirme için fişi saklamanız da önerilir. Zira ablanız içerisinde rahat edemezse büyük olasılıkla değiştirmek isteyecektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir