Bir başka WordPress sitesi

Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi – Kayınvalideye 15 Hediye Fikri

Kayınvalideye Anneler Günü Hediyesi

Kayınvalideye ev hediyesi ne alınır, gelinler için oldukça karmaşıktır. Özellikle yeni gelin olunmuşsa ve kayınvalide tam tanınmıyorsa büyük sıkıntılar yaşanabilir. Burada ilk iş onun neleri sevip, sevmediğini öğrenmektir.

Eğer kendisine sormak istemiyorsanız, eşinize bu konuyu danışarak ayrıntılı bilgi edinebilirsiniz. Ayrıca ilham kaynağı olarak tercih edebileceğiniz bazı hediyeler şöyledir;

  1. Duvar Saati
  2. Minyatür Ürünler
  3. Kolyeler Ve Aksesuarlar
  4. Tasarımlı Fotoğraflar
  5. Fincanlar
  6. Tablolar
  7. Mutfak Önlükleri
  8. Kupalar
  9. Kapı Önü, Evlerin İçin Paspaslar
  10. Duvara Monte Edilebilen Anahtarlıklar
  11. Özel Yastıklar
  12. Küçük Ev Aletleri
  13. Mutfak Araç Gereçleri
  14. Kahve Makinesi
  15. Giyim

Böylece onun anneler gününü kutlayabilir, yanında olduğunuzu kendisine hissettirebilirsiniz.

1.      Duvar Saati

Müstakbel kayınvalideye ev hediyesi için duvar saati işlevsel ve mantıklı bir seçenektir. Ancak bunu anneler gününe daha özel hale getirmek gerekir. Burada ilk tercihiniz piyasada mevcut baskılı seçenekleri satın alarak, bir paket yapmadır. Eğer kayınvalidenizin evinde duvar saati yoksa oldukça kullanışlı olacaktır.

Eğer mevcut tasarımları sevmemişseniz ya da aklınızda özel bir seçenek varsa bazı işletmelerde bastırmanız da mümkündür. Ancak öncelikle ilgili yere giderek hakkında bilgi almanız gerekir. Böylece daha iyi sonuçlar alabilirsiniz. Sade bir saat aldıktan sonra buraya teslim ederek, istediğiniz baskıyı işletebilir, yazı yazdırabilirsiniz.

2.      Minyatür Ürünler

Kaynanama ne hediye alabilirim arasında bir diğer seçeneğiniz de minyatür ürünlerdir. Böylece onun evini süsleyebilir, daha canlı hale getirebilirsiniz. Ancak farklı modeller olduğu için seçtiğinizin kayınvalidenizin zevkiyle uyuştuğundan emin olmanız şarttır.

Bu nedenle hediye seçerken eşinizi de yanınıza alırsanız, hangisini seveceğini daha rahat bulabilirsiniz. Ayrıca mevcut minyatür ve biblolardan da hareket ederek güzel bir sonuca varabilirsiniz. Eğer beğeneceğini düşündüğünüz özel bir tasarım varsa, bazı işyerleri ile anlaşarak yaptırabilirsiniz.

3.      Kolyeler Ve Aksesuarlar

Kaynana doğum günü hediyesi arasında en klasik ancak güzel seçeneklerden bir tanesi kolye ve yüzük gibi aksesuarlardır. Burada sadece onun yaşına uygun bir tercihte bulunmanız yeterlidir. Bunu gerek kuyumcudan alabilir, gerekse e-ticaret sitelerinden sipariş verdirebilirsiniz. Bazılarının üzerine isimler yazılıp, resimler eklenebildiği için daha kişisel hale kolayca getirebilirsiniz.

Böylece kayınvalideniz taktıkça sizi hatırlayarak onu düşündüğünüzü hissedebilir.

4.      Tasarımlı Fotoğraflar

Anneler günü hediyesi için tercihlerinizden bir tanesi de tasarımlı fotoğraflardır. Bunlar ahşap gibi farklı ürünlerden yapılmaktadır. Tasarım ve çeşit bakımından oldukça zengin olup, e-ticaret sitelerinde yapılacak küçük bir araştırma çok sayıda sonuca eriştirebilir.

Aralarından bir tercih yaparak sipariş verebilir, güzel bir şekilde paketleyerek kayınvalidenize sunabilirsiniz. Böylece evinin en güzel köşesinde daima hatırlanabilirsiniz.

5.      Fincanlar

Kayınvalideye ilk hediye için küçük ancak etkili bir hediye arıyorsanız, fincanlar işlevsel yapısıyla oldukça mantıklıdır. Eğer kayınvalidenizin misafirleri sık bir şekilde geliyorsa, bunları yoğun olarak kullanması muhtemeldir.

Eğer fincanları güzel bir model ve tasarımda seçerseniz, onu daha çok mutlu edebilirsiniz. Sade fincanlar üzerine tasarımlar da yapılabildiği için bu yola da gidebilirsiniz.

6.      Tablolar

Duvarları süslemenin en iyi yöntemi tablo kullanmadır. Özellikle geniş ve boş duvarlar çoğu kişi tarafından estetik bulunmaz. Eğer buraya uygun bir tablo seçerseniz, kayınvalidenizin evini güzel bir şekilde süsleyebilirsiniz.

Anneye doğum günü hediyesi olarak da tercih edebileceğiniz tablolar, zengin bir kişiselleştirme seçeneğine sahiptir. Bu nedenle özel tasarım yaptırmanız da mümkündür.

7.      Mutfak Önlükleri

Eğer kayınvalideniz mutfakta uzun zaman geçiyorsa, mutfak önlükleri oldukça güzel bir hediyedir. Burada ister anneler gününe özel baskılıları alabilir, isterseniz sade bir tane alarak baskıyı kendiniz yaptırabilirsiniz. Her iki seçenekte alacağınız sonuç aynıdır. Ancak ikincisi size daha geniş bir özgürlük tanır.

Mutfak önlükleri sıkça kullanıldığı için işlevseldir. Böylece kayınvalideniz her kullandığında aklına gelebilir, ona kendisini düşündüğünüzü hissettirebilirsiniz.

8.      Kupalar

Kayınvalideye ev hediyesi için kupalar da tercih edilebilir. Birbirinden farklı tasarıma sahip setler arasından tercih yapabilir, böylece onu daha çok mutlu edebilirsiniz. Günümüzde kupa üzerine tasarım yapmak yaygın bir hizmet olduğu için, sade bir tane alarak da benzer sonuçlara ulaşabilirsiniz.

Örneğin üzerine onun fotoğrafını bastırır ve ismini yazdırırsanız güzel bir hediye olabilir.

9.      Kapı Önü, Evlerin İçin Paspaslar

Eğer daha mantıklı ve kullanılacak hediyeler almak istiyorsanız paspaslar tercih edilebilir. Kapı önü ve evlerin içi için olan bu ürünler tozu ve kiri olabildiğince uzakta tutmak için oldukça güzeldir. Burada ister piyasada hazır olanları seçebilir, isterseniz yeni bir tane tasarlayabilirsiniz.

10. Duvara Monte Edilebilen Anahtarlıklar

Anahtarlar sürekli kaybolan eşyalar arasındadır. Küçük yapıları nedeniyle bulmak da oldukça zordur. Dolayısıyla bunlara özel ve duvara montelenen anahtarlıklar vardır. Anneler günü hediyesi için bu tür ürünler oldukça işlevseldir.

11. Özel Yastıklar

Eğer kayınvalidenize onu düşündüğünüzü hissettirmek istiyorsanız, ona özel tasarımı olan yastıklar tercih edilebilir. Bunları edinmek gerek hazır baskılıları almak, gerekse sade bir tanesine baskı yaptırmakla mümkündür.

12. Küçük Ev Aletleri

Müstakbel kayınvalideye hediye için en kullanışlı şey şüphesiz ki küçük ev aletleridir. Eğer evinde sürekli bahsettiği bir alet eksikse veya bazılarından şikâyet ediyorsa, yenisini almak oldukça güzel bir harekettir. Burada sadece aldığınızın onun ihtiyacını karşıladığından emin olmanız gerekir.

13. Mutfak Araç Gereçleri

Kayınvalideye ev hediyesi için bir diğer seçenek de mutfak araç gereçleridir. Böylece kayınvalideniz yemek yaparken daha rahat edebilir. Eğer bazı şeylerin eksikliği dikkatinizi çekmişse bunu tamamlayabilirsiniz. Aynı zamanda artık eskimiş olan araç gereçleri de yenileyebilirsiniz.

14. Kahve Makinesi

Kahve makinesi her eve lâzım olan araçlar arasındadır. Ancak burada kayınvalidenizin kahveyle arası önemlidir. Ayrıca her makine farklı kahveler yapmaktadır. Eğer Türk kahvesi tüketiyorsa buna uygun almanız gerekir. Böylece ona yorulmadan ve çaba göstermeden sonuç almasını sağlayabilirsiniz.

15. Giyim

Kaynana doğum günü hediyesi için bir diğer seçenek de giyimdir. Eğer bunu almak istiyorsanız öncelikle bedenini ve giyim zevkini bilmeniz gerekir. Bedenini sorarak öğrenebilir, zevkini ise mevcut kıyafetlerden hareketle tahmin edebilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir