Bir başka WordPress sitesi

Kişiye Özel Tasarım Hediyeler – 15+ Tasarım Hediye Fikri

Kişiye özel tasarım hediyeler

Kişiye özel tasarım hediyeler, pek çok bireyin yakınları için tercih ettiği hediye önerileri arasında yer almaktadır. Yıl dönümleri, doğum günleri ve diğer özel günlerde pek çok kişi birbirine hediye almakta ve mutluluklarını paylaşmaktadır. Bu konu kapsamında tercih edilebilecek olan kişiye özel tasarım hediyeler de ilk sırada seçilen hediyeler arasında yer almaktadır.

Pek çok üründe kişiye özel tasarım yapılabildiği gibi farklı diğer hediye önerileri de bulunmaktadır. İnsanlar, hediye alacakları kişiyi mutlu edebilmek için yalnızca ona ait olan tasarım ürünleri daha çok tercih etmektedir. Bu konu kapsamında 15+ tasarım hediye fikri şu şekilde sıralanabilir:

  • Kapsül şişeli mini puzzle
  • Fotoğraf baskılı albüm
  • Ahşap görünümlü duvar saati
  • 100 dilde seni seviyorum ürünleri
  • Mini ahşap foto
  • Harf baskılı kupa
  • Dekoratif stantlı gece lambası
  • Fotoğraf baskılı ajanda
  • Fotoğraf baskılı puzzle çikolata
  • Kişiye özel kolajlı fotoğraf
  • Fotoğraf baskılı kupa
  • French pressli termos
  • Kalp kolaj kanvas tablo
  • Karakalem tasarım kanvas tablo

Sıralanan bu tasarım hediye önerileri, pek çok kişi için geçerli olabilmektedir. Kimisi ailesi için tercih ederken kimisi de sevgilisi için tasarım ürünlerden hediye tercihi yapmaktadır. Bu tercihlerin daha kolay belirlenebilmesi için bazı ürünlerin açıklamaları aşağıda detaylı bir şekilde yapılmıştır.

Fotoğraf Baskılı Albüm

Kişiye özel hediye önerileri kapsamında tercih edilen fotoğraf içerikli hediyeler, başlıca seçenekler arasında görülmektedir. Hediye alacağınız kişinin mutlu olmasının yanı sıra daima sizi hatırlamasını istiyorsanız, kişiye özel tasarım hediyelerden yararlanmanızda fayda olacaktır. Çünkü bu hediyelerin tercih edilmesi diğer seçeneklere göre daha anlamlı olacaktır.

Kişiye özel olarak hazırlanmış fotoğraf baskılı albümler, başlıca tercih edilen tasarım hediyelerden birisidir. Ancak bu hediye için uzun bir süre olması çok daha iyi olacaktır. Hediye alacağınız kişi ile birlikte hoş vakit geçirerek her anı ölümsüzleştirmeniz gerekmektedir. Böylece alacağınız fotoğraf albümü için daha fazla fotoğraf karesi ortaya çıkmış olacaktır. Bu anlamlı hediye, karşı tarafın mutlu olmasını sağlayacaktır.

Harf Baskılı Kupa

Kullanışlı hediye fikirleri arasında da yer alan ve aynı zamanda kişiye özel tasarım olarak yapılabilen harf baskılı kupa seçeneği, en çok tercih edilen hediye türleri arasında yer almaktadır. Hemen hemen herkes, günlük hayatta kupa yardımıyla soğuk veya sıcak içecek tüketmektedir. Bu durum göz önünde bulundurulduğunda kişinin kendine özel olabilecek bir kupaya sahip olması akıllara gelmektedir.

Harf baskılı kupa önerisi de bu bağlamda ortaya atılan hediye fikirleri arasında yer almaktadır. Hediye alacağınız kişinin adının ilk harfine göre kupa tasarımı yaptırmanız oldukça hoş bir sürpriz olacaktır. Aynı zamanda alacağınız bu hediyeyi; yakın arkadaşlarınız, aileniz veya sevgiliniz için tercih edebilirsiniz. Tercih edeceğiniz bu hediye türü karşı tarafı oldukça mutlu edecektir.

Fotoğraf Baskılı Ajanda

Kişiselleştirilmiş hediye başlığı altında üretilen kişiye özel tasarım ürünler, hediye seçecek olan bireyler tarafından ilk sırada bulunan seçenekler arasında yer almaktadır. Kişiye özel olarak üretilen ve o kişiye dair bir bilgi içeren ürünler, hediye alınacak olan kişiye kendisini oldukça özel hissettirecektir. Bu konu kapsamında önerilenler arasında da fotoğraf baskılı ajanda yer almaktadır.

Hediye alacağınız kişinin veya birlikte olan fotoğraflarınızı bir ajanda kapağına ekleterek, ortaya hoş bir hediye çıkmasını sağlayabilirsiniz. Aynı zamanda bu hediye sayesinde hediye alacağınız kişi;

  • Haftalık planlarını yapabilir.
  • Gezilebilecek yerleri planlayabilir.
  • Tatil planları yapabilir.
  • Çalışma planlarını düzenleyebilir.

Bunun yanı sıra kendisi için alınan ve sadece kendisine özel olan bu hediye, karşı tarafı oldukça mutlu edecektir.

Fotoğraf Baskılı Kupa

Günlük hayatta kupa kullanımının yoğun olması, alınabilecek hediyeler arasında kupayı da çoğu kez eklemektedir. Günümüzde hemen hemen herkes, yakın bir çevresine kupa hediye etmiştir. Ancak bu hediyenin daha da anlamlı olabilmesi için kişiye özel bir kupa olması çok daha hoş olacaktır. Bunun için pek işlem yapılabilir. Fotoğraf baskısı ise öncelikli tercihler arasında görülmektedir.

Hediye alacağınız kişinin fotoğrafını bir kupa üzerine bastırarak onun için eşsiz bir hediye hazırlayabilirsiniz. Sadece kendisi için özel olacak olan bu hediye karşısında hediye aldığınız kişi oldukça mutlu olacaktır. Aynı zamanda birlikte olduğunuz fotoğrafları eklemeyi de düşünebilirsiniz.

French Pressli Termos

En yakın arkadaşa manevi hediye fikirleri, çoğu birey tarafından zaman zaman düşünülen konular arasında yer almaktadır. Bu konu kapsamında önerilen hediyeler arasında;

  • Kupa
  • Anı defteri
  • El yapımı hediyeler

Gibi pek çok seçenek sunulmaktadır. Ancak bu seçeneklerin dışında tercih edilen bir diğer öneri ise kişiye özel tasarım ürünlerdir. Bu ürünlerin manevi yanı tamamen kişiye özel olmasıdır.

Yakın arkadaşınızın günlük koşuşturmacasına eşlik edebilecek ve aynı zamanda kullandıkça sizi hatırlayabileceği bir hediye seçebilirsiniz. Bu seçeneklerden birisi de french pressli termos olacaktır. Oldukça kullanışlı olan bu ürüne hediye alacağınız kişinin adını yazdırmanız veya daha farklı fikirler eklemeniz oldukça hoş bir jest olacaktır.

Karakalem Tasarım Kanvas Tablo

Kişiye özel tasarım hediyeler denildiğinde akla ilk gelenler arasında fotoğraf veya resimler yer almaktadır. Sevdiğiniz bir kişiye anlamlı bir hediye almak istiyorsanız el yapımı ve aynı zamanda tasarım ürün olan hediyelerden yararlanabilirsiniz. Yapacağınız bu tercih, karşı tarafın oldukça mutlu olmasını sağlayacaktır.

Bu konu kapsamında önerilenler arasında karakalem tasarım kanvas tablo yer almaktadır. Hediye alacağınız kişinin fotoğrafını veya birlikte olduğunuz bir fotoğrafı resme dökerek çok daha anlamlı bir hale getirebilirsiniz. Aynı zamanda aksesuar olarak da kullanılabilen bu kullanışlı hediye karşısında hediye aldığınız kişi, daima sizi hatırlayacak ve çok mutlu olacaktır.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir