Bir başka WordPress sitesi

Öğretmenler Günü için Hediyeler

Öğretmenler günü için hediyeler

Öğretmenler herkesin hayatında önemli bir yere sahiptir. Peki, öğretmene hediye ne alınır? Öğretmenler anaokulundan, liseye kadar hayatımızın şekillenmesini ve bir yola girmesini sağlar. Sadece ders hakkında değil, hayat hakkında da işimize yarayacak bilgiler verir.

Eğer onun öğretmenler gününü kutlamak istiyorsanız, uygun bir hediye bulmak oldukça önemlidir. Bu konuda bazı seçenekleriniz şöyle sıralanabilir;

  1. Plaket
  2. Termos bardaklar
  3. Tasarımlı Cetveller
  4. Tasarımlı kupa bardaklar
  5. USB bellekler
  6. Kitap
  7. Tasarımlı Kalem
  8. Çanta
  9. Mousepad
  10. Kravat
  11. Tasarımlı LED Lambalar
  12. Duvar Saati

Peki, bunlar nedir ve nasıl alınabilir?

1.      Plaket

Kadın ve erkek öğretmene alınabilecek hediyeler arasında ilk düşünebileceğiniz şey plakettir. Bunun için internette tercih edebileceğiz çok sayıda seçenek vardır ve her biri uygundur. Dikkat etmeniz gereken nokta ise üzerine yazdıracağınız metindir.

Zira her plaket, üzerinde yazı bulundurur. Bu tür hediyelerde önemsenen yer de burasıdır. Bu tür ürünleri sunan yerlere ne yazılması gerektiğini belirtirseniz, kısa sürede adresinize getirtebilirsiniz. Son olarak da uygun bir tarzda paketlemeniz gerekir.

2.      Termos Bardaklar

Eğer işlevsel ve mantıklı olmasını istiyorsanız, kadın erkek fark etmeden değişik öğretmenler günü hediyesi içerisinde bu madde sayılabilir. Böylece kişi sabah sıcak veya soğuk koyduğu bir sıvıyı, saatler sonra ısıdan kayıp olmadan aynı şekilde tüketebilir.

Üstelik bunlar okulda bile kullanılabilecek pratikliğe sahiptir. Burada dikkat etmeniz gereken, günümüzde farklı ürünlerin olduğudur. Bunun anlamı dayanıklılık ve sıcak-soğuk tutma süresinin değiştiğidir. Siparişi buna göre vermeniz ardından paketleyebilir, ardından öğretmeninize verebilirsiniz.

 

3.      Tasarımlı Cetvel

Kadın ve erkek öğretmene alınabilecek hediyeler arasında bir diğer seçenek de tasarımlı cetvellerdir. Piyasada buna yönelik ürünler olsa da, tavsiye edilen güzel bir cetvel türü almak, ardından da tasarım yaptırmadır.

Peki, bu hediye hangi branşlara alınabilir? Cetveller matematik ve geometri öğretmenleri tarafından sıkça kullanılır. Ayrıca fizik ve coğrafya derslerine giren öğretmenler de bazı durumlarda tercih eder. İnternetten sipariş verirken öğretmenin adını veya isterseniz bir mesajı yazdırabilir, günü geldiğinde paketleyerek sunabilirsiniz.

4.      Tasarımlı Kupa Bardaklar

Öğretmene hediye bakımından tasarımlı kupa bardaklar en çok tercih edilenlerdir. Üzerinde farklı tasarımlar, branşa dair yazılar ve öğretmenin adı-soyadı yer alır. Dolayısıyla her ne kadar klasik de olsa, aslında herkese özel hazırlanır.

Dolayısıyla tercihlerinizden bir tanesi de budur. Peki, bunlar nasıl alınır? Tavsiye edilen normal bir kupa bardak almak, ardından da bir işletme ile irtibat kurarak tasarımı yaptırmanızdır. Son hali elinize geldiğinde paketleyerek hediye verebilirsiniz.

5.      USB Bellekler

Bay ve bayan öğretmene hediye fikirleri arasında bir diğer seçenek de USB bellektir. Ancak öncesinde hangi öğretmenlere verebileceğinizi bilmeniz gerekir. Genellikle bilgisayar öğretmenleri için oldukça güzel bir hediyedir.

Eğer daha güzel seçenekler arıyorsanız, internete bakarak daha özgün seçenekleri inceleyebilirsiniz. Şayet daha büyük boyutlar alırsanız, öğretmenininiz daha uzun bir süre kullanabilir.

6.      Kitap

Öğretmenler günü için hediyeler arasında kitaplar oldukça klasik bir seçenektir. Ancak manevi değerleri her zaman yüksektir. Peki, bunu nasıl seçmeniz gerekir? Eğer edebiyat veya Türkçe öğretmeni için düşünüyorsanız oldukça geniş bir seçenek listeniz vardır.

Ancak fizik gibi branş öğretmenlerinin bu yöndeki zevklerini bilmedikçe bir sonuca da varamazsınız. Bununla beraber akademik seçeneklere yönelirseniz öğretmeninizi sevindirebilirsiniz. Böylece kitabı okudukça bilgilerini yenileyebilir, alanında son duruma hâkim olabilir.

7.      Tasarımlı Kalem

Her ne kadar değişik öğretmenler günü hediyesi arasında olmasa da, kalemler tercih edebileceğiniz bir hediyedir. Eğer özgünlük istiyorsanız, kalem üzerine isim yazdırabilirsiniz. Bunun için iki yöntem vardır. Bazı satıcılar ürünü sipariş verirken, bu yönde hizmet de sunar. Eğer burada isim yazmak istediğinizi söylerseniz istediğiniz yapılır.

İkinci seçenek ise normal bir kalem alarak, bu tür hizmetleri veren işletmelere müracaat etmedir. Her ikisinde de alacağınız sonuç aynıdır; ancak ödeyeceğiniz ücretler birbirine göre farklılık gösterir.

8.      Çanta

Bayan öğretmene hediye fikirleri da dâhil olmak üzere çanta hediye etmek oldukça mantıklı bir seçenektir. Zira gerek iş, gerekse normal hayatta kullanışlı yapısı vardır. Bu noktada ne tür bir çanta almak istediğinize de karar vermeniz gerekir.

Zira günlük hayatta kullanılan çanta, okulda kullanılamaz. Eğer sıradan olduğunu düşünüyorsanız teknolojik çantalara göz atabilir veya üzerine isim yazdırma yoluna gidebilirsiniz.

9.      Mousepad

Bilgisayar öğretmenlerine verilebilecek bir diğer hediye de mousepad’dir. Bu branşta bulunan öğretmenler işleri gereği bilgisayarı neredeyse her gün kullanır. Fareyi daha rahat kullanmak için de bu ürünler tercih edilir.

Üstelik üzerlerine tasarım yaptırma seçeneğiniz de vardır. Bunun için hazır olanları alabilir veya kendiniz tasarlayabilirsiniz. Aynı zamanda isim yazdırma imkânınız da bulunur.

10. Kravat

Erkek öğretmene alınabilecek hediyeler arasında bir diğer seçenek de kravattır. Ancak dikkat etmeniz gereken nokta, farklı tasarımlara sahip olduğudur. Dolayısıyla her renk ve model, okulda kullanıma uygun değildir.

Eğer öğretmenin dersinizde kullandığını görmek istiyorsanız, buna uygun bir tercihte bulunmanız gerekir.

11. Tasarımlı LED Lambalar

Tasarımlı LED lambalar öğretmene hediye için tercih edilebilecek seçeneklerden biridir. Böylece öğretmeniniz gece çalışırken daha iyi bir ışıklandırmaya kavuşabilir. Tasarımlı masa lambaları olduğu için, tercihinizi bundan yöne yapabilirsiniz.

12. Duvar Saati

Yaratıcı öğretmenler günü hediyeleri arasında olmasa da, duvar saatleri oldukça güzel bir seçenektir. Ancak bunu farklılaştırmanız gerekir. Örneğin matematik öğretmenlerine özel duvar saatleri oldukça özgün ve dikkat çekicidir. Her branş için uygun modeller olması sebebiyle küçük bir inceleme sonrasında isteğiniz hediyeyi bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir