Bir başka WordPress sitesi

Sevgililer Günü Hediyesi Fikirleri – 14 Şubat Sevgili Hediye Önerileri

Sevgililer Günü hediyesi fikirleri

Sevgililer Günü hediyesi fikirleri – 14 Şubat sevgili hediye önerileri; bu güzel günde sevgiliye hediye olarak verilebilecek birbirinden özel armağan önerileriyle dolu! 14 Şubat artık dünya çapında kutlanan ve pek çok çiftin kutladığı çok özel bir gün.

Sevgiliye sürpriz yapmak ve hediye almak için harika bir simgesel zaman olan Sevgililer Günü; aynı zamanda hediyeleşme kültürünü de beraberinde getiriyor.

Hediyeleşme; çok eski tarihlerden bu yana insanların sevdiği bir kültür. Sebebi de hem sevgiyi hem de karşıdaki kişiye verilen özeni simgeleyen bir öğe olması. Peki sevgiliye gösterilen özeni yansıtan ve ona verilebilecek en iyi hediye nedir, nasıl seçilir?

Sevgililer Günü Hediye Fikirleri

Sevgililer Günü’nde karşınızdaki insanı mutlu edecek ve sevindirecek bir hediye almak istiyorsunuz. Hem kişiye özel olsun hem de çok güzel bir tasarım olsun istiyorsanız; aşağıda yer verdiğimiz hediye fikirlerine göz atabilirsiniz. Birbirinden farklı ve özel tasarımlara sahip hoş armağan fikirlerinden örnekler vermeye başlayalım:

  • Kişiye Özel Hazırlanan Işıklı Pano Çeşitleri

Genelde kalpli olan ve diğer modellerde de bulabileceğiniz kişiye özel hazırlanan ışıklı pano; sevgiliye verilebilecek harika bir hediye önerisi olarak karşımıza çıkıyor. Hem dekoratif hem de ışıklı ve tasarım modeliyle oldukça şık olan armağan; bu özel günde sevdiğiniz insana hediye olarak sunabileceğiniz hoş bir ürün.

  • Kişiye Özel Tasarlanan Sevgililik Cüzdanı

Bu hediye esprili ve çok orijinal bir hediye fikri arayanlar için ideal! Kişiye özel olarak oluşturulan içeriğiyle evlilik cüzdanı tasarımını andıran bu hoş ve eğlenceli tasarım; sevgiliye hediye olarak sunulabilecek ve saklanabilecek güzel bir ürün. Siz de sevgilinize çok farklı ve hoş bir hediye vermek isterseniz; kişiye özel tasarlanan sevgililik cüzdanını düşünebilirsiniz.

  • Yaratıcı Sevgililer Günü Hediyeleri

Yaratıcı Sevgililer Günü hediyeleri arasında yer alan farklı hediye fikirleriyle devam ediyoruz. Şimdi Sevgililer Günü armağan önerilerinin diğer örneklerinden bahsedelim:

  • Gerçek İncili Tasarım Kolye

Sevgiliye alınabilecek hem takı hem de tasarım bir ürün. İçinde gerçek inci barındıran ürünün fiyatı diğer bazı hediye önerilerine nazaran biraz daha fazla olabilir ancak çok sevilecek ve orijinal bir hediye olacağı kesin.

  • Romantik Tasarımlı Gece Lambası

Kişiye özel tasarıma sahip gece lambası; romantik renkleri ve şıklığıyla dikkat çeken bir başka güzel hediye önerisi olarak karşımıza çıkıyor. Geniş bir alana yayılan ışığıyla çok beğenilen bir yapıda tasarlanan ürün hem sevdiğinizin başucunda duracak hem de çok beğeneceği bir hediye olacaktır.

  • Sürpriz Kavanozu

Belki en ilginç hediye fikirlerinden biri olan sürpriz kavanozu; içinde bulunan kristallerin iki hafta içinde büyümesiyle bulunduğu alanı ışıtıyor ve sevgiliye iletilen dilekler için bir aracı oluyor.

Sevgililer Günü Hediye Setleri

Yukarıda sayılan örneklerden birini seçmek zor olduysa ya da daha farklı bir tasarım düşünülüyorsa; bir diğer güzel hediye seçeneği de Sevgililer Günü’ne özel hazırlanan hediye setleri oluyor. Pek çok çeşide sahip olan hediye setleri temelde sevdiğiniz insanın yüzünü güldürmeyi amaçlayan güzel minik hediyeleri bir kutu halinde birlikte barındırıyor.

  • Çerçeve Modelleri

Sevgiliye verilebilecek hem klasik hem de çok özel bir hediye. Yeni çıkan tasarımlardan biri yerine daha klasik ve sade tasarıma sahip bir hediye sunmak isterseniz; fotoğrafınızın olduğu çok şık bir çerçeve tasarımı tam size göre! Sevgilinizin en sevdiği fotoğrafın çok güzel bir çerçeveyle tamamlanmış bütünü olarak düşünülebilecek ürün çok hoş bir hediye seçeneği.

  • Koca Bir Buket Çiçek

Eğer sevgiliniz çiçek meraklısıysa; ona en sevdiği çiçeklerden oluşan çok hoş bir hediye sunmak mümkün. Sürpriz olarak harika bir hatıra yaratacak bu sade ama mis kokulu armağan fikri; belki en eski ama aynı zamanda en güzel hediye fikri olabilir.

  • Kişiye Özel Tasarlanmış Büyük Kanvas Tablo

Yine sevgilinize özel tasarım olarak sunabileceğiniz bir seçenek olan büyük ve şık kanvas tablo modelleri; hem kalıcı hem de başarılı hazırlanan bir hediye fikri. Son zamanlarda kanvas tablo modelleri çok seviliyor ve çok sayıda kanvas çeşidi piyasada bulunuyor. Ancak bu hediyeyi özel kılan kısım; tamamen size özel hazırlanmış olan bir model oluşu.

Sevgililer Günü Hediyesi Alırken Dikkat Edilecek Noktalar

Sevgililer Günü hediyesi almak; genelde zor bir karar süreci olan bir işlem. Hem çok özenli bir hediye almak hem de sevilen kişinin beğeneceği bir hediye edinmek istenir. Tabii aynı zamanda fiyatı ve ürünün kalitesi de bağdaşık olmalı. Sevgililer Günü hediyesi alırken dikkat edilecek noktalar genel olarak aşağıdaki şekildedir:

  • Sevgililer Günü hediyesi alırken özen gösterilecek ilk nokta; asla genel bir hediye olmaması gerektiğidir. Yani herhangi bir insana verilebilecek standart bir hediye sevgiliye vermek için uygun olmayacaktır. Bunun yanı sıra kişiye özel bir ürün olmasının bu konuda daha avantajlı olacağıdır.
  • Hediye olarak alınan ürünün genelde fiyatı çok incelenmeyebilir ancak; muhakkak ürünün kalite ve fiyat dengesine bakılarak karar verilmelidir.
  • Hediye almanın dışında bir öneri olacak ama en az hediye kadar önemli bir nokta varsa o da hediyenin sunulduğu paket ve verildiği ortamdır. Hediyenin sunumu da en az içeriği kadar önemlidir çünkü verilen özeni simgeler.

Sevgililer Günü hediyesi fikirleri arasında gösterilebilecek birbirinden güzel örnekler sunmayı amaçladığımız yazımızın sonuna geldik. En güzel hediye fikirleri içinde yer alacak son bir öneri de; kısıtlı bir bütçeye sahip olan ya da çok geleneksel ve sade bir hediye almak isteyenlere yönelik: Ayna. Güzel bir tasarıma sahip ayna; sana senden daha güzel hediye bulamadım, demenin naif bir yoludur.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir