Bir başka WordPress sitesi

Askerdeki Sevgilime Ne Hediye Alabilirim?

askerdeki sevgilime ne hediye alabilirim

Her erkek, belirli bir yaşa geldiği zaman zorunlu askerlik görevini yapmak için farklı bir şehre gitmektedir. Eğer askere giden erkeğin sevgilisi varsa, duyulan özlem dayanılmayacak boyutlarda olabilmektedir. Bu nedenle sevgilisi askerde olan kadınlar onları özel hissettirebilmek için askerdeki sevgilime ne hediye alabilirim diye düşünmektedir.

Askerdeki sevgiliye alınabilecek pek çok hediye seçeneği mevcuttur. Ancak bilinmesi gerekir ki, askeri bölgeye bazı hediyeler geçirilmemektedir. Bu nedenle askerdeki sevgilisine hediye almak isteyen kadınların detaylı bir araştırma yapması tavsiye edilmektedir.

Askerdeki sevgiliye ne gönderilir sorusuna yanıt arıyorsanız, bu noktada maneviyata önem vermeniz tavsiye edilmektedir. Zira askerlik, insanlarda manevi olarak bir boşluk yaratabilmektedir. Bu boşluğu doldurabilmek ve karşı tarafa ne kadar özlem duyduğunuz belli etmek için hediye alabilirsiniz. Askerlere gönderilebilecek hediye fikirleri için aşağıdaki başlıklara göz atarak fikir edinebilirsiniz.

1- Çakmak

Askerlere alınabilecek en güzel hediyelerden bir tanesi de çakmaktır. Eğer fotoğraf baskılı bir çakmak yaptırırsanız, sevgiliniz çok daha mutlu olacaktır. Bunun yanı sıra oldukça farklı tasarımlarda çakmaklar üretilebilmektedir. Sevgilinizin sevdiği rengi de göz önünde bulundurarak tasarım çakmak modellerine göz atabilirsiniz.

2- Kupa

Askerdeki sevgilime ne hediye alabilirim diye düşünüyorsanız, tasarım kupalara göz atabilirsiniz. Kupa, ilk bakışta basit bir hediye gibi gözükse de hem şık hem de kullanışlı bir hediye olacaktır. Son zamanlarda en popüler olan askere hediyelik kupa modelleri şu şekildedir:

  • “En büyük asker bizim asker” yazılı kupa bardak
  • İsim soyisim yazılı kupa
  • Çift fotoğrafı baskılı kupa
  • Isıyla renk değiştiren sihirli kupa

3- Çakı

Erkeklerin en sevdiği aksesuarlardan biri olan çakılar, askere gitmiş ya da gidecek olan erkeklere alınabilecek hediye seçenekler arasındadır. Günümüzde sayısız hediyelik çakı modeli bulunmaktadır. Gerek uç gerek ise kabza kısımları birbirinden farklı olan çakı tasarımlarını askere gitmiş sevgilinize hediye olarak alabilirsiniz. Eğer hediyenizi daha da kişiselleştirmek isterseniz, kabzasına yazı yazdırabilir ve bir farklılık yaratabilirsiniz.

4- Termos

Termos, her askerin işine yarayacak bir hediyelik üründür. Askere hediye fikirleri konusunda araştırma yapan bireyler, askerdeki sevgililerine termos alabilir. Termoslar; çelik, çift cam, baskılı, düz, renkli gibi pek çok farklı şekilde üretilebilmektedir. Hediye olarak tercih edebileceğiniz bazı termos modelleri fikir edinebilmeniz açısından aşağıdaki listede sıralanmaktadır.

  • Isıyla renk değiştiren sihirli termos
  • Fotoğraf baskılı termos
  • İsim soyisim yazılı termos
  • Tarih yazılı termos
  • “En büyük asker bizim asker” gibi askerlere özel cümleler yazılı termos
  • Türk bayrağı baskılı termos

5- Kitap

Askerlere hediye fikirlerinden bir diğeri de kitaplardır. Eğer askere giden ya da gidecek olan sevgiliniz kitap okumaktan hoşlanıyorsa, ona bir kitap göndererek günlerinin daha hızlı ve verimli geçmesini sağlayabilirsiniz. Sevgilinizin okumaktan hoşlandığı türden kitap ya da kitaplar göndermeniz onu çok mutlu edecektir. Üstelik kitaplar askeriyeye rahat bir şekilde sokulabilmektedir.

Kitap hediyenizi daha da özel hale getirebilmek için sayfaların arasına parfümünüzü sıkabilir ve çıkarttığınız fotoğrafları sayfaların içerisine serpiştirebilirsiniz. Bu sayede hem kullanışlı hem de manevi açıdan paha biçilemez bir hediye gönderiminde bulunabilirsiniz.

6- Aşk Masalı Çiftlere Özel Kitap

Askerdeki sevgilime ne hediye alırım diye düşünen ve araştırma yapan kadınların tercih edebileceği hediyelerden bir tanesi de çiftlere özel aşk masalı kitaplarıdır. Aşk masalları, ilişkinize ait bilgileri içeren bir öykü kitabıdır. Bu sayede sevgiliniz bu kitabın her satırını okuduğunda sizi hatırlayacaktır. Bunun yanı sıra bu kişiye özel kitapların istenilen sayfalarına resimler de eklenebilmektedir. Bu sayede sevgilinize hem fotoğraf hem de anılarınızı göndermiş olursunuz. Eğer sevgiliniz kitap okumaktan büyük bir keyif alıyorsa, mutlaka bu hediye fikrini değerlendirmelisiniz.

7- Şafak Sayar

Şafak sayar ürünler, askerlere alınabilecek en güzel hediye seçenekleri arasında gösterilmektedir. Askere giden erkekler, bunca zamanın nasıl geçeceğini her gün düşünmekte ve sevdiklerine kavuşacakları günün hayalini kurmaktadır. Her asker, şafak günlerini sayabilmek için bir kâğıt parçası üzerinde çetele tutmaktadır.

Şafak sayar ürünler sayesinde hem dekoratif hem de kullanışlı bir hediye alabilir ve sevgilinizi mutlu ederek geçen günleri saymasına yardımcı olabilirsiniz. Sevgilinize daha duygusal bir şafak sayacı almak istiyorsanız, kalp şeklindeki ürünlere göz atabilirsiniz.

8- Cüzdan

Askere hediye ne alınır sorusuna yanıt arayan kadınların tercih edebileceği bir diğer ürün ise cüzdanlardır. Cüzdanlar, erkeklerin vazgeçilmez aksesuarlarıdır. Bunun yanı sıra cüzdan kullanmak temel bir ihtiyaç gibi görüldüğü için askeriyeye geçirilmesinde herhangi bir sıkıntı yoktur. Eğer risksiz bir hediye arıyorsanız, cüzdan modellerine göz atabilirsiniz.

Askerdeki erkeklere alabileceğiniz cüzdan modelleri baskılı ya da isim yazılı olursa daha büyük bir manevi anlam taşıyacaktır. Bu nedenle cüzdan alacaksanız, seçiminizi daha kişiselleştirilmiş olanlardan yana kullanmanız tavsiye edilmektedir.

9- Aksesuar

Askere hediye fikirleri seçeneklerinden bir tanesi de aksesuarlardır. Aksesuar olarak tercih edebileceğiniz pek çok ürün bulunmaktadır. Ancak bu noktada sevgilinizin asker olduğunu ve bazı aksesuar ürünlerini kullanmasının uygunsuz olabileceğini de düşünmeniz gerekmektedir. Bu konu hakkında daha detaylı bilgi almak ve aksesuar fikri edinmek için aşağıdaki örnek hediyelik ürünler listesine göz atabilirsiniz.

  • Cep saati
  • İnce bileklik
  • Atkı
  • Bere
  • Saat
  • Künye

10- Fotoğraf Baskılı Ürünler

Fotoğraf baskılı ürünler, askerdeki sevgilinizin oldukça hoşuna gidecektir. Özlem gidermesini sağlayacak fotoğraf baskılı ürünler kupa, yastık, defter, karakalem portre gibi ürünler olabilmektedir. Bu noktada dikkat etmeniz gereken tek husus ise, seçtiğiniz hediyelik eşyanın büyük olmamasıdır.

Yukarıda belirtilen hediye fikirlerini de göz önüne alarak askerdeki sevgilime ne hediye alabilirim sorusuna pek çok farklı yanıt bulabilirsiniz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir